e
Banner

Etiketler: kıvanç kızılkaya



Onur Taahhüt Taşımacılık, filosunu Temsa İş Makinaları ile büyütüyor



Sabancı Holding iştiraklerinden Temsa İş Makinaları, 1981 yılında kurulan ve 2015 yılından bu yana Onur Taahhüt Taşımacılık olarak faaliyetlerine devam eden, sektörün önde gelen şirketine 128 adet kamyon satışı gerçekleştirdi. 




Volvo Trucks 2021'e çift haneli büyüme hedefiyle giriyor



2020 Kasım kümüle toplam çekici pazarında, 2 büyüme ile %7,4 pazar payına ulaştı. Satış sonrası hizmetleriyle de fark yaratan Volvo Trucks, gelecek dönemde büyüme hedefleri doğrultusunda Pazar payını çift hanelere taşımayı hedefliyor.




Volvo Trucks 2020’de büyümesini sürdürdü



Temsa İş Makinaları’nın distribütörlüğünü üstlendiği Volvo Trucks, müşteriyi odağına alan hizmet yaklaşımını 2020 yılında da devam ettirdi. Volvo Trucks, hizmet şirketi yaklaşımı ve yeni teknolojileriyle 2021’de de hedeflerini yüksek tutuyor.




Volvo FH elektrikli kamyonlar Türkiye’de



Volvo Trucks, karayolu taşımacılığının geleceğine imza atacak elektrikli kamyon ailesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.




Volvo Trucks'tan DSV Lojistik’e en büyük elektrikli kamyon filo teslimatını



Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. distribütörlüğünde temsil edilen Volvo Trucks’ın “2024 Uluslararası Yılın Kamyonu” ödüllü Volvo FH Electric modelinden oluşan filo teslimatı DSV Lojistik firmasına gerçekleştirildi. Teslimat töreni, Türkiye’nin en büyük ölçekli ve Dünya’nın sayılı laboratuvarları arasında yer alan İTÜ Fuat Külünk Yüksek Gerilim Laboratuvarı’nda gerçekleştirildi. Bu vesileyle, İTÜ Fuat Külünk Yüksek Gerilim Laboratuvarı, ilk defa bir elektrikli kamyon filo teslimatına ev sahipliği yaptı.




Volvo Trucks, pazar payını yüzde 7,4'e çıkardı


Yayın: 20-01-2024
Kategori: Lojistik

16 ton üzeri ticari araç pazarında 2023 yılında 2.779 adet kamyon ve çekici teslimatını gerçekleştirerek birinci olan Volvo Trucks, elektrikli kamyon satışıyla da bu segmentin liderlik pozisyonunu elde etti.